Bevers

 Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal nieuwe dingen te leren? Kom dan kijken bij de bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

Kom kijken wat we doen!

Kom vrijblijvend een keer meedoen bij de bevers! Iedere zaterdagmiddag van 13.00u tot 14.30u hebben de bevers hun opkomst. 

Bij de bevers spelen we verschillende spellen, doen we proefjes en leer je nieuwe dingen, zoals kampvuur maken en pionieren met sate-prikkers en spekkies! Ook doen de bevers elk jaar mee met de WSS. Dit is het Westlandse Scouting Spektakel, een middag vol met spellen met andere Westlandse scoutinggroepen. 

Kamp

Veel kinderen beleven bij de bevers hun eerste kamp. Om hieraan te wennen slapen ze aan het begin van het jaar een nachtje in een clubgebouw in de buurt. Later in het jaar gaan ze er twee nachtjes op uit naar een ander clubgebouw in de buurt. 

Contributie

Voor het scoutingseizoen september 2023 t/m juli 2024 bedraagt de contributie voor de bevers €100.

Geïnteresseerd?

Kom gezellig eens kijken! De eerste drie opkomsten zijn gratis en geheel vrijblijvend. Je zult snel zien of scouting iets voor jouw/uw kind is! Dus kom gerust een keer langs op zaterdagmiddag.

Contact

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar: bevers@scoutinghonselersdijk.nl

Mirte

Teamleider

Kim

Leiding

Lotte

Leiding

Lenn

Leiding