Bevers

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

Kom kijken wat we doen!

Kom vrijblijvend een keer meedoen bij de bevers! Iedere zaterdagmiddag van 13.00u tot 14.30u hebben de bevers hun opkomst.

Kamp

Veel kinderen beleven bij de bevers hun eerste ‘kamp’. Om hieraan te wennen slapen ze ieder jaar een nachtje in een clubgebouw in de buurt. Later in het jaar gaan ze er een of twee nachtjes op uit naar een ander clubgebouw in de buurt.

Contributie

Voor het scoutingseizoen september 2020 t/m juli 2021 bedraagt de contributie voor de bevers €86.

Geïnteresseerd?

Kom gezellig eens kijken! De eerste drie opkomsten zijn gratis en geheel vrijblijvend. Je zult snel zien of scouting iets voor jouw/uw kind is! Dus kom gerust een keer langs op zaterdagmiddag.

Contact

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar: bevers@scoutinghonselersdijk.nl

Yvette

Teamleider