Lid worden

Ben je benieuwd of Scouting bij jou past? Kom dan gezellig een keer kijken bij een van onze opkomsten. Laat dit wel even van tevoren aan ons weten zodat we rekening kunnen houden met je komst. Dit kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar de betreffende speltak. Ook voor andere vragen zijn we altijd te bereiken per mail, via Facebook of Instagram. 

Inschrijfformulier

Heb je na een paar keer kijken besloten dat je graag op Scouting wilt, dan kan dit via onderstaand digitaal inschrijfformulier, aangepast aan het huidige AVG-beleid. Wij zorgen dat je automatisch wordt ingeschreven bij Scouting Nederland.

 

Vrijwilligerswerk

Scouting Honselersdijk zou niet kunnen bestaan zonder haar vrijwilligers. Extra hulp is daarom altijd welkom en kan op vele manieren worden ingezet. Naast de leidinggevenden zijn er tal van ondersteunende functies die belangrijk zijn voor het goed draaien van de groep. Momenteel hebben wij deze vacatures open staan. Daarnaast is het mogelijk om maatschappelijk stage voor school bij ons te doen. Mocht u zich graag op een andere manier willen inzetten voor Scouting Honselersdijk of heeft u andere vragen, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris